Inschrijvingen 2021-2022

Schrijf je hier in voor Beeld

Atelier grafisch ontwerp en illustratie (zeefdruk) is VOLZET. Indien interesse in printtechnieken raden we u aan dit schooljaar in het atelier Grafiek in te schrijven. Wilt u enkel zeefdruk volgen, dan kan u uw naam / telefoonnummer / en optie zeefdruk ook doormailen aan kunstacademie@eeklo.be om op de wachtlijst zeefdruk te staan. 

Atelier Keramiek Eeklo is VOLZET. Indien interesse in keramiek of werken met klei/leren mallen maken en andere technieken welke ook in de keramiek kunnen gebruikt worden, raden we u aan dit schooljaar in het atelier Keramiek Waarschoot of atelier Beeldhouwen Eeklo in te schrijven. Wilt u enkel Keramiek in Eeklo volgen, dan kan u uw naam / telefoonnummer / en optie Keramiek Eeklo ook doormailen aan kunstacademie@eeklo.be om op de wachtlijst te staan. 

Schrijf je hier in voor Muziek

Schrijf je hier in voor Woord

download onderaan het stappenplan om je vlot in te schrijven

ARTuur:
140 euro
40 euro (UitPas met kansentarief)

Voor ARTuur kan je niet online inschrijven. Nieuwe inschrijvingen ARTuur zijn enkel op et secretariaat mogelijk en dit pas vanaf 1 september. Je kan dan je eigen kind(eren) inschrijven en maximum 1 kind uit een ander gezin mits voorleggen van het rijksregisternummer en betaling (via bancontact bij voorkeur).

-18 jaar:
81 euro
57 euro
20 euro (UitPas met kansentarief)

18-25 jaar:
147 euro
40 euro (UitPas met kansentarief)

+25 jaar:
332 euro
147 euro
80 euro (UitPas met kansentarief)